Användbara appar!

Välkommen till grannskapet

Share

Visst ska man försöka lägga bort telefon och dator under mysiga weekends och semestrar.. Men man kan ju inte förneka hur mycket enklare och roligare vissa saker blir med hjälp av tekniken!

Vi har listat de apparna som verkligen kan vara till hjälp under din vistelse i Göteborg;

Parkering Göteborg

P GBG är till för dig som vill parkera i Göteborgs Stad och dess närområden. Genom applikationen kan du snabbt hitta närliggande p-platser baserat på din positionering samt se antal lediga p-platser i realtid.

En Perfekt Dag

Med den nya appen En perfekt dag får du/ni enkelt tips på hur en dag i Göteborg blir perfekt – helt utifrån dagens förutsättningar. Vad passar bäst att utforska en molnig eller regnig dag? Vad får ni absolut inte missa när solen strålar? Om du vill ha fler tips är det bara att skaka din telefon! 

Badplatsen

Med appen Badplatsen Göteborg blir det enklare att hitta till Göteborgs 24 kommunala badplatser. Hitta närmaste badplats via karta, spara dina favoriter och ta dig enkelt dit med lokaltrafiken. Är du osäker på om det är dags för ett dopp, talar appen om hur varmt det är i vattnet.

Spårvagnssightseeing

Spårvagnssightseeing guidar dig till närmaste hållplats och väljer ut en passande linje och avgång. När du har stigit på – då börjar sightseeingen. Alla turer tar under en timma och du får all information uppläst för dig i hörlurarna. Allt du behöver göra är att slå dig ner och titta ut genom fönstret (ja, och byta spårvagn när rösten säger till…). Alla turer slutar på samma hållplats som de startade från.

 

Liseberg

En bra-att-ha-app för att du ska få ut mesta möjliga av ditt besök på Liseberg. Via appen kan du (bland annat!) hitta alla attraktioner och sortera/filtrera utifrån:
· Kortast kötid (uppdateras i realtid)
· Högst betyg
· Avstånd från där du befinner dig
· Vad du får åka (utifrån längd och/eller valt åkpass)
· Antal kuponger

Välkommen till grannskapet