Floras nya webbplats slår ut

Share

Välkomna alla till nya hotelflora.se! Som ett riktigt tidigt vårtecken lanserar vi vår nya webbplats och hoppas att den ska bli en både personlig och praktisk länk mellan oss här på Flora och er – ni som redan varit här och ni som är på väg.

Vi har samlat i stort sett allt om Flora, om oss, vår stad, våra rum, vår lounge och bar och våra konferenslokaler för att ge alla er som ännu inte besökt oss en så levande bild av Flora som möjligt. Men inget slår så klart den verkliga upplevelsen…Det är tre saker som vi gärna vill lyfta fram lite extra. Det ena är den lilla skattkistan under rubriken Omgivningen – våra allra bästa tips på restauranger, shopping, uteställen och nattklubbar och andra aktiviteter. Vi vill ju dela med oss av det bästa Göteborg har att bjuda på.

Det andra är vår behändiga karta där man kan hitta Göteborgs parkeringshus – en service för alla bilburna så att ni inte ska behöva börja er vistelse med att irra runt i jakt på parkering. Det tredje nya är ni faktiskt upptagna med i detta ögonblick – bloggen. Vi vill ha en enkel möjlighet att skriva om vad som händer både här på Flora och i resten av stan. Det blir en blandning av stora evenemang och små vardagshändelser – och antagligen vice versa.

Så ännu en gång: Välkomna hit till hotelflora.se!