Glassigt i Göteborg!

Välkommen till grannskapet
,

Share

Solen skiner, semestern närmar sig och sommarkänslorna sprudlar! För att på något sätt stilla lyckoruset föreslår vi på Flora GLASS! 

Flickorna Kanold (ligger i samma byggnad som oss!) bjuder på en av stans vassaste strutar. Vi snackar mjukglass, frasig våffla och smält choklad…… Say no more!

För den trendiga kan Göteborg skryta mer flertalet frozen yoghurt ställen. Bäst är Yoghurt Bar som har ALLT! Utöver det galet goda utbudet av godis, frukt, bär, såser, strössel, nötter osv har de många smakalternativ på själva yoghurten. Yoghurt Bar erbjuder även sockerfritt, fettfritt och laktosfritt! Närmaste från Flora ligger på Kungsgatan 48.

Klassisk kulglass/mjukglass kan man hitta i vart och varannat gathörn, men vi går alltid till den lilla glasskiosken på kungsportsplatsen. Varför man hamnar där är faktiskt inte så konstigt, de har ju stans guldläge och man kan inte missa den. Är värdet på topp rekommenderar vi dig att äta glassen ombord på Paddan som avgår från bryggan mitt över gatan. Mer klassiskt än så blir det inte!

Välkommen till grannskapet
,