Göteborgs bästa kaffe!

Välkommen till grannskapet
,

Share

Göteborgs bästa kaffe hittar du hos oss på Flora. Vi är otroligt stolta över vårt utbud av delikata bönor som vi maler själva både till bryggkaffe och espresso. Vårt kaffe kommer från Johan & Nyström, ett rosteri som grundats av riktiga kaffeentusiaster som bara nöjer sig med det absolut bästa!

Förra veckan var vi i personalen på kaffeskola hos Johan & Nyström för att lära oss allt om kaffe. Med de bästa kaffebönorna och de rätta kunskaperna om råvaran kan vi nu med stolthet säga att det kaffet vi serverar våra gäster håller en extremt hög standard.

Passa på och njut av en extra kopp kaffe på frukosten eller kom in och ta en espresso i lobbyn. Dina sinnen kommer jubla!

Karavan_500orig_HALF

Karavan är de bönorna vi använder till vårt bryggkaffe. Johan & Nyström beskriver det såhär;

”Vi har blandat kaffe från världens bästa kaffeproducerande länder för att skapa en klassisk mörkrost. Vi kombinerar mjukhet från Brasilien Mogiana, fyllighet från Sumatra Lintung, och friskhet från Etiopien och Colombia. Ett kaffe för alla mörkrostälskare som tycker om lite kraftigare kaffen med stark arom, mycket smak och lång avslutning.”

Espresso_Isola_500-123x240

Isola använder vi till vår goda espresso.

”En harmonisk blandning som de flesta associerar med en tydlig smak av choklad. Man hittar också en fin touch av karamelliserad frukt och i eftersmaken toner av bittermandel.”

Välkommen till grannskapet
,