Ha nästa after work med gott samvete.

Välkommen till grannskapet

Share

profits-against-trafficking nfsa_white-682x1024

Flora-baren kanske inte har lika stort ölutbud som Göteborgs ölmekka ”Ölhallen 7-an”. Däremot är vi särskilt stolta över att få sälja vårt senaste tillskott, ”Not For Sale Ale”.

”Not For Sale”  består av en samling företag runt om i världen, främst i fattiga länder där det förekommer mycket människohandel. I dessa länder har det startats fabriker och odlingar där människor som har varit offer eller har risk att bli offer inom trafficking får arbetsträning och därmed en inkomst. Rumänien är en av Europas länder där människohandel förekommer i stor skara. Och det är främst till Rumänien all vinst från ”Not For Sale Ale” skickas till för att kunna erbjuda arbetsträning, medicin och boende till individer som har varit eller är i risk att hamna i trafficking. Vid rättegångar mot människohandlare erbjuder dom även juridisk hjälp med att till exempel få fram viktiga dokument.

Så kom förbi Flora på nästa after work och ta dig en rättvis öl som redan är uppskattad bland våra gäster!

”Not For Sale Ale” är en mellanöl på 3,4% och de dominerade smakerna är citrus och fläder, med toner av grapefrukt och toffe.

Besök gärna http://notforsaleale.com/ om du vill veta mer om ölen

och glöm inte att även besöka http://notforsalecampaign.org/ för att ta reda på mer om organisationen, vilket vi förstås rekommenderar!

Välkommen till grannskapet