rum_sviter

Rum & sviter

Välkommen att
hitta ett rum som passar din själ

Ibland behöver man bara lugnt, skönt logi för natten. Andra gånger vill man ha mer av ett hem hemifrån för avkoppling eller arbete - eller både och. Vi hjälper självklart till i valet av rätt rum.


Om du kommer ensam och vill ha ett hotellrum i Göteborg, så tror vi att våra rum XS CRASH PAD, SMALL eller MEDIUM passar dig. Kommer ni två, så är det LARGE som gäller. Vill ni dela rum, men inte säng, så ska ni boka BIGGER som har två separata Queen Beds. BIGGER passar också bra för familjen som bekvämt sover upp till fyra personer i dessa rum.

Hos oss är nästan inget rum det andra likt. Alla av våra 65 rum är designade av Rasmus Larson har fått olika teman – The Royal Swedish Room, The Rock Room, Lady Flora och Old Swedish History Room för att nämna några. Tala med oss, berätta vad du behöver eller drömmer om, så hjälper vi dig att hitta ditt favoritrum.


På Flora har vi valt bort den traditionella minibaren. Istället gillar vi ”Bar upon request”; Allt som barmenyn har att erbjuda levereras direkt till ert rum. Då blir sortimentet av drycker, mat och snacks betydligt större än vad som ryms i ett litet kylskåp, samtidigt som effekterna på miljön krymper.

Om du har egen dryck med dig till rummet, så kanske du vill ha den kyld. Då kommer vi självklart med en ishink.

Vill ni bli hämtade av en limousin på flygplatsen? Välkomnas av en flaska champagne på rummet? Börja morgonen med en joggingtur runt stan med vår PT eller bara vara ”Don’t Disturb” hela dagen? Tala om för oss hur din perfekta hotellvistelse ser ut, så ordnar vi det. Får vi bara lite tid på oss, så fixar vi det mesta.

Klicka på rumstyp, så får du all information om rummen. Eller ring oss när som helst. Vi kan prata hotell hela dagen lång! Du ska alltid hitta ett perfekt hotellrum i Göteborg.

Tel 031-13 86 16