Smultronställen

Vi tipsar om våra favoriter i Göteborg

Alla städer har sin egen prägel. Mest beror det på människorna som bor i staden. Göteborg har både förväntade och oväntade saker att erbjuda. Kanske är det världens stjärntätaste restaurangstad per capita. En titt i Michelinguiden antyder det. Om du vill äta och dricka riktigt gott, är du alltså på rätt plats. På Hotel Flora tipsar vi gärna om de bästa ställena just nu. Vi kan också berätta om klubbarna, teatrarna, museerna - och shoppingen.

Norrgavel

Designmöbler och inredningsdetaljer som karaktäriseras av ord som enkelhet, känsla av närvaro, ärlighet och hållbarhet. Okonstlat och utsökt.

Läs mer

Södra Larm

'Klassisk Biff Rydberg - här snackar vi perfektion' skrev GP:s uteätare efter sitt besök. Södra Larm Bar & Bistro serverar svenska klassiker med toner från Frankrike. God och vällagad mat serverad med värme och kärlek.

Läs mer

Tavolo

Dröm dig bort till en piazza i Florence. Här serveras stenugnsbakade pizzor, charkuterier och goda viner i en spektakulär miljö.

Läs mer

Artilleriet

Eklektisk kollektion av heminredning, möbler och detaljer. Sortiment av en noggrant utvald och handplockad blandning av klassisk vintage och nyskapande design från hela världen.

Läs mer

NATUR

Jordnära smaker och smakrika naturviner i ombonad och kärleksfull miljö.

Läs mer

VALLGATAN 12

En inspirerande arena med ett noggrant urval av mode, inredning och konst.

Läs mer