Skip to main content

Rum & sviter

Bo bekvämt hos Hotel Flora i Göteborg

Ibland behöver man bara lugnt, skönt logi för natten. Andra gånger vill man ha mer av ett hem hemifrån för avkoppling eller arbete - eller både och. Vi hjälper självklart till i valet av rätt rum.

Om du kommer ensam och vill ha ett hotellrum i Göteborg, så tror vi att våra rum Tiny, Extra Small, Small eller Medium passar dig. Kommer ni två, så är det Large som gäller. Vill ni dela rum, men inte säng, så ska ni boka Extra Large som har två separata Queen Beds. Extra Large passar också bra för familjen som bekvämt sover upp till fyra personer i dessa rum.

Hos oss är nästan inget rum det andra likt. Våra 70 hotellrum är designade av Rasmus Larson och har fått olika teman – The Royal Swedish Room, The Rock Room, Lady Flora och Old Swedish History Room för att nämna några. Tala med oss, berätta vad du behöver eller drömmer om, så hjälper vi dig att hitta din favorit bland våra hotellrum.

På Hotel Flora har vi valt bort den traditionella minibaren. Istället gillar vi ”Bar upon request”: Allt som bar-menyn har att erbjuda levereras direkt till ert rum. Då blir sortimentet av drycker, mat och snacks betydligt större än vad som ryms i ett litet kylskåp, samtidigt som effekterna på miljön krymper. Om du har egen dryck med dig till rummet, så kanske du vill ha den kyld. Då kommer vi självklart med en ishink.

Vill ni bli hämtade av en limousin på flygplatsen? Välkomnas av en flaska champagne på rummet? Börja morgonen med en joggingtur runt stan eller bara vara ”Don’t Disturb” hela dagen? Tala om för oss hur din perfekta hotellvistelse ser ut, så ordnar vi det. Får vi bara lite tid på oss, så fixar vi det mesta.

Klicka på rumstyp, så får du all information om rummen. Eller ring oss när som helst. Vi kan prata hotell hela dagen lång! Du ska alltid hitta ett perfekt hotellrum i Göteborg.

Extra Large

Detta är två av våra största och finaste hotellrum på Hotel Flora, stilfullt utrustade med soffgrupp och stort SMEG-kylskåp. Vi kallar dem kärleksfullt för The Rock Room och The Royal Swedish Room. 

Läs mer

Extra Large Twin

XL Twin har två separata queen-size-sängar på 140 cm. Här kan upp till fyra personer bo om man väljer att dela säng. Perfekt för resor med familjen eller kompisarna.

Läs mer

Large

Large är våra stora dubbelrum på Hotel Flora med både king-size-säng och gott om yta att sprida ut sig på. Perfekt för dig som behöver plats eller bor lite längre tid hos oss. 

Läs mer

Large Twin

Large Twin har två separata queen-size-sängar på 140 cm och kan ge husrum åt upp till fyra personer om man delar säng. Perfekt för kollegorna,

Läs mer

Medium

Medium är våra dubbelrum av standardmodell på Hotel Flora. Oavsett om du reser ensam eller med sällskap finns gott om plats och man sträcker ut sig skönt i king-size-sängen.

Läs mer

Small

Small är våra standardrum på Hotel Flora, anpassade för en person. Tack vare rummets storlek och dess queen-size-säng går det också utmärkt för två personer att bo här.

Läs mer

Extra Small

XS är riktigt små rum men välplanerade, mysiga och utrustade med allt du behöver för en god natts sömn här på Hotel Flora. Rummet är anpassat för en person men beroende på rum finns sängar i storleken 90 till 140 cm.

Läs mer

Tiny

Tiny är riktigt små rum men välplanerade, mysiga och utrustade med allt du behöver för en god natts sömn här på Hotel Flora.

Läs mer
Back to top